Hannu:    040 550 3440     hannu.silmunen@foto-silmunen.fi

Matias:   050 402 3090     matias.silmunen@foto-silmunen.fi 

Suvi:    050 3717428    suvi.silmunen@foto-silmunen.fi

Kaarina/toimisto: 02 237 7330     silmunen@foto-silmunen.fi 


Posti- ja laskutusosoite:  Hannalanpolku 5, 21500 Piikkiö.


Olemme jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, jonka valttikortteina ovat mm. pitkän linjan kokemuksen ja tuoreen innovatiivisuuden muodostama lyömätön yhdistelmä.


Isältään yrittäjyyden ja valokuvaamisen kipinän saanut Hannu Silmunen luotsaa firmaa yhdessä vaimonsa Kaarinan kanssa. Perheen neljästä lapsesta vanhin, Matias, on löytänyt uransa valokuvaajana, ja kolme tyttöäkin häärii toisinaan kiireapulaisina.


Matias vastaa studion toiminnasta ja on myös tuttu näky koulu- ja päiväkotikeikoilla. Muutoin häneen saattaa törmätä jossain päin eurooppaa kiertelemässä itse rakentamallaan matkailuautolla perheensä kanssa. Voit seurata menoa matkailuauton instagram-tililtä tai henkilökohtaiselta instagram-tililtä.


Matiaksen vaimo Suvi vastaa yrityksen graafisesta puolesta ja toimii studiolla assistenttina.


Hannu hoitaa kuvaamisen ohessa kokonaisuuksia, ja Kaarina pitää kasassa ohjia, ja tulee tarvittaessa perhekuvauksiin assistentiksi vaikka hoitamaan pikkuisia vanhempien omankuvan ajaksi tai muuten vain avuksi. Kummankin intohimona on retkeilyvaltainen matkailu, ja sen seuraamuksia voi lukea osoitteesta www.kaarinankaravaanikulkee.blogspot.com

Foto-Silmusen aputoiminimi Iloinen Gorgo on kustantanut Kaarinan kirjoittaman ja Kaarinan ja Hannun kuvittaman matkakirjan/ retkioppaan "Etruskien mailla- Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin". Uusi teos "Löytöretkellä Baltian luonnossa" on työn alla. Lisää kirjoista Iloisen Gorgon nettisivuilla.


Tiimimme tekee parhaansa palvellakseen Sinua!


  • Untitled photo
  • Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In