KEITÄ OLEMME - Foto-Silmunen

Olemme jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, jonka valttikortteina ovat mm. pitkän linjan kokemuksen ja tuoreen innovatiivisuuden muodostama lyömätön yhdistelmä.

Täsmällisesti ja tarkkaan työnsä tekevä Teijo Kullberg muistaa poikavuosiltaan ne ajat, jolloin Foto-Silmunen aloitteli toimintaansa firman perustajan, jo edesmenneen Eero Silmusen alaisuudessa, joskaan ei aivan sitä aikaa, jolloin toimintaa pyöritettiin Eeron vuokraaman autotallin peränurkassa. Noista ajoista on moni asia muuttunut, filmeistä tuli digikuvia ja digikuvia alettiin kuvata suoraan tietokoneelle. Työtään arvostava kuvaaja onkin saanut kasvaa ja venyä tämän päivän haasteisiin vastatakseen. Vapaa-ajallaan Teijo rentoutuu mökillään ja kuvaa vuodenaikojen vaihtelua saaristossa.

Isältään yrittäjyyden ja valokuvaamisen kipinän saanut Hannu Silmunen luotsaa firmaa yhdessä vaimonsa Kaarinan kanssa. Perheen neljästä lapsesta vanhin, Matias, on löytänyt uransa valokuvaajana, ja kolme tyttöäkin häärii toisinaan kiireapulaisina.

Matias ei uusia haasteita pelkää ja työskentely sujuu niin studiossa kuin miljöössäkin. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa niin kasvimaan kuin kiipeilykallioiden parissa. Hänen avovaimonsa Suvin graafinen osaaminen on tätä nykyä myös valjastettu firman käyttöön.

Hannu hoitaa kuvaamisen ohessa kokonaisuuksia, ja Kaarina pitää kasassa ohjia, ja tulee tarvittaessa perhekuvauksiin assistentiksi vaikka hoitamaan pikkuisia vanhempien omankuvan ajaksi tai muuten vain avuksi. Kummankin intohimona on retkeilyvaltainen matkailu, ja sen seuraamuksia voi lukea osoitteesta www.kaarinankaravaanikulkee.blogspot.com.

Tiimimme tekee parhaansa palvellakseen Sinua!


Powered by SmugMug Log In