STUDIO - Foto-Silmunen

Monen vuoden etsinnän jälkeen meitä lykästi, löysimme mahtavan avarat toimitilat (Piikkiön kotikonttorin lisäksi) Hellaksen, sittemmin Leafin makeistehtaan entiseltä suklaa-osastolta. Suklaa ei valitettavasti enää täällä tuoksu, mutta tehdasmiljöö inspiroi luovaan työhön, ja 120 m² kokoinen korkea tila mahdollistaa monelaiset kuvaukset. Kun tilaan ja kokeneisiin kuvaajiin yhdistää ajanmukaisen kuvauskaluston, taustavaihtoehtojen valikoiman, oman studiokuvatuotannon ja korkean laadun mahdollistavan Epsonin ison tulostimen sekä viihtyisät odotustilat, toivomme yltävämme lopputulokseen, johon olet tyytyväinen.

Meillä seinäpinta-alaa riittää isonkin ryhmän taustalle, lattia kestää kolhuja, keinusta saa hyppiä ja saippuakuplia puhaltaa, eikä koiran haukku haittaa. Odotustiloissa on aina tarjolla monen sortin kahvia tuoreeltaan, teetä ja mehua sekä pientä hiukopalaa, mikä saattaa virkistää erityisesti pientä kuvattavaa, ja miksei isompaakin.

Jos portaiden kulku toiseen kerrokseen on hankalaa, käytät pyörätuolia tai rollaattoria, kerro asiasta, niin tulemme auttamaan sinut talon toisen pään hissillä ylös. Meillä tilat ovat esteettömät ja oviaukot leveät.

Powered by SmugMug Log In