KEITÄ OLEMME - Foto-Silmunen


Hannu:    040 550 3440     hannu.silmunen@foto-silmunen.fi

Matias:   050 402 3090     matias.silmunen@foto-silmunen.fi 

Teijo:       040 551 6660      teijo.kullberg@foto-silmunen.fi 

Kaarina/toimisto: 02 237 7330     silmunen@foto-silmunen.fi 


Posti- ja laskutusosoite:  Hannalanpolku 5, 21500 Piikkiö.


Olemme jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, jonka valttikortteina ovat mm. pitkän linjan kokemuksen ja tuoreen innovatiivisuuden muodostama lyömätön yhdistelmä.


Isältään yrittäjyyden ja valokuvaamisen kipinän saanut Hannu Silmunen luotsaa firmaa yhdessä vaimonsa Kaarinan kanssa. Perheen neljästä lapsesta vanhin, Matias, on löytänyt uransa valokuvaajana, ja kolme tyttöäkin häärii toisinaan kiireapulaisina.


Matias vastaa studion toiminnasta ja on myös tuttu näky koulu- ja päiväkotikeikoilla. Muutoin häneen saattaa törmätä jossain päin eurooppaa kiertelemässä itse rakentamallaan matkailuautolla perheensä kanssa. Voit seurata menoa matkailuauton instagram-tililtä tai henkilökohtaiselta instagram-tililtä.


Matiaksen vaimo Suvi vastaa yrityksen graafisesta puolesta.


Hannu hoitaa kuvaamisen ohessa kokonaisuuksia, ja Kaarina pitää kasassa ohjia, ja tulee tarvittaessa perhekuvauksiin assistentiksi vaikka hoitamaan pikkuisia vanhempien omankuvan ajaksi tai muuten vain avuksi. Kummankin intohimona on retkeilyvaltainen matkailu, ja sen seuraamuksia voi lukea osoitteesta www.kaarinankaravaanikulkee.blogspot.com

Foto-Silmusen aputoiminimi Iloinen Gorgo on kustantanut Kaarinan kirjoittaman ja Kaarinan ja Hannun kuvittaman matkakirjan/ retkioppaan "Etruskien mailla- Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin". Uusi teos "Löytöretkellä Baltian luonnossa" ilmestyy keväällä 2018. Lisää kirjoista Iloisen Gorgon nettisivuilla.


Täsmällisesti ja tarkkaan työnsä tekevä Teijo Kullberg muistaa poikavuosiltaan ne ajat, jolloin Foto-Silmunen aloitteli toimintaansa firman perustajan, jo edesmenneen Eero Silmusen alaisuudessa, joskaan ei aivan sitä aikaa, jolloin toimintaa pyöritettiin Eeron vuokraaman autotallin peränurkassa. Noista ajoista on moni asia muuttunut, filmeistä tuli digikuvia ja digikuvia alettiin kuvata suoraan tietokoneelle. Työtään arvostava kuvaaja onkin saanut kasvaa ja venyä tämän päivän haasteisiin vastatakseen. Vapaa-ajallaan Teijo rentoutuu mökillään ja kuvaa vuodenaikojen vaihtelua saaristossa.


Tiimimme tekee parhaansa palvellakseen Sinua!


Powered by SmugMug Log In